ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πότε ξεκινά η 16η Ανάβαση της Κύμης;

Ανάβαση Κύμης: Οι προετοιμασίες για την 16η Ανάβαση Κύμης που θα διεξαχθεί φέτος στις 19 και 20 Μαϊου 2018, έχουν ήδη ξεκινήσει.  Στα πλαίσια αυτά, μάλιστα η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα συναντήθηκε στις 2 Μαρτίου με τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κύμης κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου καθώς επίσης και με εκπροσώπους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα. Κάθε χρόνο στα μέσα Μαΐου στην Κύμη είναι η γιορτή του μηχανικού αθλητισμού με την καθιερωμένη πια, Ανάβαση Κύμης. Ενός αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που έχει καταγραφεί στην συνείδηση του κόσμου ως ένα από τα καλύτερα και πιο άρτια οργανωμένα θεάματα του είδους. Ένα μοναδικό θέαμα, που προσφέρει πανελληνίως η περιοχή στους λάτρεις του είδους. Οι αγώνες διεξάγονται  στον  μαγευτικό ανηφορικό δρόμο με τις 52 στροφές, από την Παραλία έως τις παρυφές της πόλης της Κύμης, σε μια διαδρομή που εναλλάσσεται το γαλάζιο του Αιγαίου με το καταπράσινο της φύσης. Ο Δήμος για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα έχει ασφαλτοστρώσει  ένα νέο μεγάλο μέρος του δρόμου  με αντιολισθηρό τάπητα. Επίσης έχει καθαρίσει από τα χόρτα και έχει διαμορφώσει τους χώρους υποδοχής των θεατών. Παράλληλα  διαθέτει  τα πούλμαν του Δήμου για την μεταφορά των θεατών στους χώρους παρακολούθησης του αγώνα. Ακόμη τις ημέρες εκείνες είναι σε ετοιμότητα ο Δήμος, η αστυνομία, η πυροσβεστική και το νοσοκομείο της Κύμης, ενώ εθελοντές θα αναλάβουν δράση, διευκολύνοντας θεατές, οδηγούς και φιλοξενούμενους. Αλέξανδρος Θεοδώρου: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την 16η ανάβαση Κύμης. "Η 16η Ανάβαση Κύμης φτάνει (19-20/5) και ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες για να υποδεχτούμε και φέτος τους αγωνιζόμενους και να έχουμε ένα ακόμα ασφαλή αγώνα. Στόχος μας είναι ο θεσμός αυτός να αναβαθμίζεται κάθε χρόνο, για αυτό φέτος σε όλη τη διαδρομή (άνοδο-κάθοδο) τοποθετούνται από σήμερα νέες μπάρες ασφαλείας καθώς και επιδιόρθωση όπου αυτές απαιτούνταν! Η Περιφέρεια Στερεάς πάντα δίπλα σε κάθε αίτημα μου καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός."
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video