ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διατηρώντας ζωντανό το παρελθόν

Μια από τις πολλές εργασίες τις οποίες αναλαμβάνουμε είναι η μελέτη κι ο σχεδιασμός για την ανακαίνιση και διατήρηση παλιών κτιρίων, πολυκατοικιών, μνημείων και νεοκλασικών που είναι σε καλή κατάσταση αλλά όχι για χρήση. Λαμβάνοντας την κατάλληλη άδεια και κάνοντας τον αντίστοιχο σχεδιασμό και μελέτη είμαστε σε θέση να ανακαινίσουμε, να φτιάξουμε και να διατηρήσουμε ως καινούρια τα νέα κτίρια μεγάλης αξίας έτσι ώστε να είναι λειτουργικά και όμορφα αντιστοίχως. Οι μελέτες αφορούν τις κατασκευές, τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσουμε, την εξωτερική συντήρηση αλλά και την εσωτερική διακόσμηση. Τα υδραυλικά, τα ηλεκτρολογικά αλλά και τα κατασκευαστικά που θα κάνουν ολοκαίνουριο το σπίτι και θα ανανεώσουν την οικοδομή εν γένει, πρέπει να είναι σωστά επιλεγμένα και να έχουν αντοχή καθώς κάνουμε λόγο για μνημεία που μένουν εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και χρησιμοποιούνται σε ιδιαίτερες περιστάσεις. Τα διατηρητέα κτίρια που προστατεύονται από το κράτος και από ειδικές διατάξεις είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία και γι αυτό το λόγο είμαστε ενημερωμένοι και ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Αυτά τα κτίρια, επιδέχονται μικρές και πολύ συγκεκριμένες παρεμβάσεις έτσι ώστε να μη χάσουν την αξία τους αφενός αλλά να διατηρηθούν και τα επόμενα χρόνια αφετέρου. Οι κατηγορίες αυτές των διατηρητέων οικημάτων προστατεύονται από ιδιώτες ή από το κράτος κι εμείς έχουμε τα μέσα διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό που έρχεται σε επικοινωνία με όλους τους υπεύθυνους για να γίνονται κάτω από σοβαρότητα και νομιμότητα όλες οι αντίστοιχες ενέργειες. Συνήθως μια τέτοια υλοποίηση ενός τέτοιου σημαντικού έργου παίρνει αρκετό χρόνο και κόπο. Οι εργασίες, το πλάνο και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτώνται από την ομαδική δουλειά και συνεννόηση μεταξύ των συνεργατών σε ένα επίπεδο που επιτρέπει τις μεταξύ τους διαφορές να τις μετατρέπουν σε δημιουργία. Όλα μοιάζουν πολύ εύκολα για την JK Construction γιατί όλα είναι υπό τον έλεγχο ενός κεντρικού συντονισμού, ενός επόπτη που επιβλέπει και μπορεί να αφουγκράζεται τις νέες τεχνολογίες, να ακούει τις ανάγκες και να κλείνει τις σωστές συμφωνίες για το κοινό κέρδος της εκάστοτε επιχειρηματικής προσέγγισης. Ο κάθε αρχιτέκτονας και μελετητής που συνεργάζεται με την εταιρεία μας είναι σε θέση να μας παρέχει πληθώρα επιλογών κι αυτό προκαλεί μόνο θετικές αντιδράσεις στα πλαίσια της ανακατασκευής ή ανακαίνισης ενός κτιρίου. Το αποτέλεσμα είναι η παρακαταθήκη μας και αφορά τη σφραγίδα των επιτυχιών μας ανά τα χρόνια. Κάθε νέο έργο είναι και μια καινούρια πρόκληση που τείνει να μας εκτοξεύσει στο βάθρο των επιτυχιών. Το κέρδος μας είναι οι δουλειές που έχουμε αναλάβει και τα ευχαριστημένα πρόσωπα των πελατών μας. Καμιά έκπτωση. Καμιά προχειρότητα. Καμιά υπερβολή.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video