ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Όλη η Εύβοια μια γροθιά για να σώσουμε ανήλικο παιδί!

Ενας σπουδαίος αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη. Αυτήν την Τρίτη, στις 28 Νοεμβρίου, έχουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε να επιστρέψει το χαμόγελο και η αισιοδοξία σε έναν μικρό μας φίλο! Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης στις 17:00 υποδέχεται στο κλειστό της Κανήθου στην Χαλκίδα την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια φιλική αναμέτρηση για έναν πολύ καλό σκοπό! Όλα τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα δοθούν στο σωματείο «Αγαπώ και Πράττω», το οποίο θα τα διαθέσει για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων για την εγχείρηση στο δεξιό άνω άκρο τενοντομεταφοράς λόγω πλήρους διατομής κερκιδικού νεύρου, στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ο μικρός Κωνσταντίνος μετά από σοβαρό ατύχημα! Με μόλις 3 ευρώ που θα κοστίζει το εισιτήριο του συγκεκριμένου  αγώνα, μπορούμε να συνεισφέρουμε και εμείς σε αυτόν τον σημαντικό σκοπό!​Τα έσοδα (η συμβολική τιμή του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ) θα διατεθούν στο σωματείο «Αγαπώ και Πράττω», το οποίο με τη σειρά του θα τα διαθέσει για την κάλυψη των εξόδων της εγχείρησης, στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ο μικρός Κωνσταντίνος μετά από ατύχημα που είχε. «Έχουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε να επιστρέψει το χαμόγελο και η αισιοδοξία σε έναν μικρό μας φίλο. Την Τρίτη παίζουμε μπάσκετ και δείχνουμε την αγάπη μας...» αναφέρει το συγκινητικό μήνυμα της ευβοϊκής ΚΑΕ.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video