ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ένας Ρόκι στη ΔΕΘ

Το βίντεο τραβήχτηκε ακριβώς προ εβδομάδος στη ΔΕΘ, αλλά εμένα με ενημέρωσαν για την ύπαρξή του κατόπιν εορτής. Πλην όμως το αναζήτησα στο (απέραντο όσο και αδηφάγο) Διαδίκτυο, το βρήκα, το παρακολούθησα (και μία και δύο και τρεις φορές) μετά προσοχής και είμαι σε θέση πλέον μετά λόγου γνώσεως να… αποθεώσω! Να αποθεώσω τον άγνωστό μου αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, διοικητή του Γ' Σώματος Στρατού, για τις επιδόσεις της μπάντας που συντηρεί το ηρωικό Σώμα και η οποία πραγματικά άφησε άφωνο κόσμο και κοσμάκη, κατά την τελετή των εγκαινίων του περιπτέρου του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Τι έπαιζε η μπάντα υποδεχόμενη στον χώρο της ΔΕΘ τον ανεπανάληπτο υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο (προ Selfridges επισημαίνω) προκειμένου να εγκαινιάσει το περίπτερο;
Θα το κάνω υπό τύπον κουίζ:
1. το «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα»
2. το «Εχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή, τη λένε Βόρειο Ηπειρο, την αγαπώ πολύ»
3. το «Αεροπόρος θα γενώ, τη γη να μην αγγίζω, να 'μαι ψηλά στον ουρανό, τα σύννεφα να σκίζω»
4. το «Ολη η δόξα, όλη η χάρη, άγια μέρα ξημερώνει, και τη μνήμη σου το Εθνος χαιρετά γονατιστό»
5.  το «Εγώ 'μ' ιγώ βζουνάκι γουργό, που ζω στουν κόσμου τιμημένα, ποιος κουραμπιές, ποιο… τισκεμπές μπορεί να βγει μπροστά σε μένα» (μπα, αυτό λόγω αναφορών σε… κουραμπιέδες δεν πιστεύω να 'παιζε - με τίποτα…)
6. το «Τι ζητούν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία, τι ζητούν οι βάρβαροι στα ελληνικά χωριά».
Κυρίες και κύριοι, μην ποντάρετε άλλο, τέλος χρόνου, παρακαλώ, όχι άλλα πονταρίσματα - χάσατε! Ολοι. Διότι η μπάντα του Γ' ΣΣ ειδοποιημένη (από ποιον άραγε;;;), από μόνη της, επέλεξε να υποδεχθεί τον στρατηλάτη-μονομάχο-νικητή υπουργό Καμμένο με το μουσικό θέμα της ταινίας… «Ρόκι Μπαλμπόα»!
Να υποθέσω ότι εξ αυτού του λόγου περιχαρής ο υπουργός χαιρετούσε ένθεν κακείθεν της κεντρικής οδού της ΔΕΘ τα πλήθη, που στέκονταν να χαζέψουν το θέαμα και το ακρόαμα; Μπορεί.
Αλλά γιατί μόνο το μουσικό θέμα του Ρόκι που, όσο να πεις, μέχρι να νικήσει του είχαν κάνει τη μούρη αγνώριστη; Γιατί παραγνώρισαν, διερωτώμαι, το «Eye of the tiger», το τραγούδι του «Ρόκι 3», που και ως τίτλος θα ταίριαζε στον κύριο υπουργό, ο οποίος, προσθέτω, το έχει αυτό το μάτι της τίγρης - η αλήθεια να λέγεται.
Επίσης, μια ωραία ιδέα θα ήταν και το θέμα της ταινίας «Skyfall» του Τζέιμς Μποντ, που ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του. Και δεν συζητώ καν το μουσικό θέμα του Μπεν Χουρ, που είχε και έναν επικό χαρακτήρα και επίσης θα του πήγαινε γάντι του θριαμβευτή υπουργού μας.
Στρατηγέ μου, θέλω να ελπίζω ότι του χρόνου (αν υπάρξει «του χρόνου» γι' αυτή την κυβέρνηση) θα ληφθούν υπ' όψιν αυτές οι φιλικές μουσικού χαρακτήρα παρατηρήσεις, οι οποίες είμαι βέβαιος ότι θα ικανοποιήσουν απολύτως τον κύριο υπουργό…
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video