ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λαμία - ΑΕΚ 0-1: Στην κορυφή της βαθμολογίας η «Ένωση»

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πια η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της τυπικά γηπεδούχου Λαμίας (έπαιξε στο Περιστέρι) με 0-1, χάρις στο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Βάτσιος κι εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοδουλόπουλος στο 81΄...

Εν αναμονή της συνάντησης ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος, οι «κιτρινόμαυροι» προσπέρασαν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και περιμένουν την επόμενη (πέμπτη) αγωνιστική τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση έδωσε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα και η αντίπαλός της ανταποκρίθηκε. Οι παίκτες του Χιμένεθ είχαν την κατοχή και δοκίμασαν την τύχη τους με κάποια σουτ των Μάνταλου (), Κλωναρίδη (), Αϊντάρεβιτς (15΄), που είτε απέκρουσε ο Παπαδόπουλος είτε πέρασαν άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, όμως, ανήκε στους τυπικά γηπεδούχους. Στο 31ο λεπτό ο Βασιλαντωνόπουλος σούταρε από κοντά αλλά πλάγια δεξιά, ο Ανέστης απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας ο Μπλάζιτς έκανε νέο σουτ, με την μπάλα να αγγίζει το οριζόντιο δοκάρι και να περνά άουτ.

Η ΑΕΚ αύξησε ακόμη περισσότερα την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55΄, σε διώξιμο με γροθιά του Παπαδόπουλου από εκτέλεση φάουλ του Αϊντάρεβιτς, ο Μπακασέτας σούταρε και οι αμυντικοί της Λαμίας απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

Με την κατοχή να έχει φτάσει ακόμη και στο 80%-20%, οι «κιτρινόμαυροι» έβλεπαν το χρόνο να περνά και τον Παπαδόπουλο να λέει «όχι» στην κεφαλιά του Μάνταλου (72΄) και το πλασέ του Αϊντάρεβιτς (76΄), ώσπου στο 80' λεπτό καταγράφηκε η φάση που έκρινε τον αγώνα. 

Ο Λιβάια δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Ακόστα έπεσε μέσα στην περιοχή και ο Βάτσιος έδωσε ένα πέναλτι που ελέγχεται, με τον Χριστοδουλόπουλο να διαμορφώνει στο 81΄ το τελικό σκορ από τα 11 μέτρα.

Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video