ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λαμία - Ολυμπιακός 0-1: Το πάλεψαν οι νεοφώτιστοι μέχρι το τέλος!

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ήρθε με πολύ κόπο απέναντι στη Λαμία (0-1) στο ουδέτερο γήπεδο του Περιστερίου όπου και φιλοξενήθηκαν οι Φθιωτοί...

Η Λαμία κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά ο Ολυμπιακός τους τρεις βαθμούς απέναντι στους νεοφώτιστους του Μπάμπη Τεννέ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.
 
Ο Κώστας Φορτούνης με πέναλτι στο 29΄ χάρισε τη νίκη στους περσινούς πρωταθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο τελευταίο 20λεπτο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μίλιτς.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, θα το μνημονεύουν χρόνια στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Οι παίκτες του Τεννέ κυριάρχησαν, έχασαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι και δεν απειλήθηκαν ούτε στο ελάχιστον από τους πρωταθλητές.

Κι όμως έμειναν πίσω στο σκορ από μια λάθος εκτίμηση του Αναστασιάδη που δεν αντιλήφθηκε την κίνηση του Πάρντο και έβαλε λανθασμένα την προβολή, ανατρέποντάς τον στην περιοχή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φουρτούνης και με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα δέκα σε ισάριθμες εκτελέσεις στην καριέρα του στη Super League.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ήταν αυτός όπου έλαμψε για τη Λαμία, προκαλώντας συνεχή προβλήματα και φορτώνοντας με κίτρινες κάρτες τους αμυντικούς του Ολυμπιακού.

Γενικά η Λαμία ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, έχασε κλασική ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Πίτι στο 5΄ (απέκρουσε ο Καπίνο) και είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βουό στο 35΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επέβαλε το δικό του ρυθμό και προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» το ματς. Με τον Φορτούνη ορεξάτο, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, όμως η φόρα του ανακόπηκε από την αποβολή του Μίλιτς στο 71΄.

Ο 28χρονος Κροάτης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Βάντερσον. 

Με παίκτη παραπάνω για τουλάχιστον 20 λεπτά, η Λαμία δικαιούταν να ελπίζει βάσιμα. Ομως εκεί ανέλαβε δράση ο Μπέσνικ Χάσι, «κλείδωσε» την άμυνα με την είσοδο του Φιγκέιρας, έριξε στο ματς και τον Σεμπά κι έτσι οι πρωταθλητές κράτησαν το τρίποντο έστω και με καθυστερήσεις.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης

Κίτρινες: Μπλάζιτς, Παντελιάδης, Κουκόλης, Βουό - Ρομαό, Ρέτσος, Μίλιτς, Καπίνο, Σεμπά

Κόκκινη: Μίλιτς (71΄-δεύτερη κίτρινη)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης (68΄ Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (85΄ Μπουλούλης), Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος (55΄ Βάντερσον), Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι, Βουό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ρέτσος, Ρομαό, Μίλιτς, Ζιλέ, Οφόε, Πάρντο, Μάριν (74΄ Φιγκέιρας), Φορτούνης (79΄ Σεμπά), Μπεν (64΄ Ανσαριφάρντ).

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video