ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΛ.ΑΣ: Δεν συνελήφθη ποτέ ο Γιώργος Φιλιππάκης - Θύμα χάκερ ο δημοσιογράφος (ΦΩΤΟ)

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης ουδέποτε συνελήφθη αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας - Τα ξημερώματα ο Γιώργος Φιλιππάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: "Μόλις με συνέλαβαν"...

Άγνωστος μπήκε στο λογαριασμό του δημοσιογράφου και ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γιώργου Φιλιππάκη, και έγραψε ότι συνελήφθη για ανάρτηση εναντίον του κ. Στουρνάρα , δήλωσε ο δικηγόρος του, Γιάγκος Λαμπίρης, στο Documentonews.gr. 

Την ίδια ώρα, προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις διέταξε χθες το απόγευμα ο εισαγγελέας υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με αναρτήσεις, σχόλια και απειλές στα social media κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Στην παραγγελία του δεν τίθεται ζήτημα αυτόφωρης διαδικασίας, γι' αυτό άλλωστε και ο κ. Φιλιππάκης, όπως αναφέρουν εισαγγελικές πηγές, ουδέποτε συνελήφθη.  

Παράλληλα, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας ενημέρωσε τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα για την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Facebook, αλλά και για όσα έχουν γραφεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του.

Δήλωση Γιάγκου Λαμπίρη, συνηγόρου Φιλιππάκη:

"Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη. Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει".

Ο κ. Λαμπίρης πρόσθεσε ότι ο ίδιος πιθανότατα χάκερ κατέβασε από το Facebook τις δύο αναρτήσεις για τον κ. Στουρνάρα, κάτι που δεν θα έκανε ποτέ, ο πελάτης του Γιώργος Φιλιππάκης, που εμμένει στις απόψεις του.

Αρκετές ώρες αργότερα και ο ίδιος ο Γ. Φιλιππάκης δήλωσε στο newsbomb.gr: «Δεν έχω συλληφθεί. Πίνω τον καφέ μου», και για περισσότερα παρέπεμψε στο δικηγόρο του.

Ο Γιώργος Φιλιππάκης είχε αναρτήσει στο Facebook σχόλιο κατά του Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την επίθεση εις βάρος του Λουκά Παπαδήμου.

Μεταξύ άλλων, στην επίμαχη ανάρτηση έγραφε ότι «δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα», προκαλώντας την αντίδραση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ο οποίος ενημέρωσε τον αρμόδιο υπουργό,τις διωκτικές αρχές και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μετά από αυτά επακολούθησε η ανάρτηση τη σελίδα του στο Facebook "Μόλις με συνέλαβαν".

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video